Tukar

Snad všechno, co souvisí s lidským životem, musí být náležitě financováno. A proto je třeba mít finanční zajištění. Ovšem mnozí ho bohužel postrádají.

Počítačové hry


Když máte doma malé děti, tak samozřejmě si s nimi musíte také hrát. V poslední době jsou velice oblíbené deskové hry. Já vím, že deskové hry byly oblíbené třeba v devadesátých letech nebo na přelomu tisíciletí. Potom se to změnilo, protože potom byly populární různé hry nebo PlayStationy na počítači. Abych se přiznala, tak já jako desetiletá holka jsem právě dostala první videohry a musím říct, že jsem z nich byla opravdu hodně nadšená. Měla jsem opravdu spoustu her. Také to dopadalo tak, že jsme se s bratrem velice často hádali. Kdo bude hrát první hry na PlayStationech anebo na videohrách.

Hry na playstation jsou populární.

Já si myslím, že každý člověk zná videohry anebo PlayStationy. Dříve to byly opravdu populární hry, v dnešní době se videohry a PlayStation už vůbec nehrají. Dnes se to všechno hraje na nějakých moderních konzolích anebo také na počítači. Já jsem se právě se svým bývalým partnerem rozešla kvůli tomu, že on hrál stále online hry na počítači. A když měl volno v práci a nebyl na noční, tak to třeba dokázal hrát i celou noc. Ani nevíte, jak moc mě to štvalo? Kdybychom třeba neměli roční dítě, tak by mě to třeba nevadilo, ale že jsme měli roční dítě a potom mu vadilo, že stále brečí.

Syn hraje počítačové hry.

Tak potom jsem se opravdu hodně naštvala. Řekla jsem mu, ať si vybere. Já s dítětem anebo hry během týdne mi řekl, že už to se mnou nemůže vydržet a že se se mnou rozejde. Ani nevíte, jak jsem byla v šoku. Takže on dal počítačovým hrám přednost před svým vlastním dítěti. A vlastně i přede mnou. Byla jsem opravdu v šoku, ani jsem nevěděla, jak tohle řeknu rodičům, protože jsem se opravdu hodně styděla. Nakonec jsem řekla bratrovi a mé sestře, že právě partner se se mnou rozešel kvůli tomu, že prý to se mnou nemohl vydržet. Ale, že jsem mu řekla, že jsem se s ním také hádala kvůli počítačovým hrám, tak to už jsem raději neřekla.