Tukar

Snad všechno, co souvisí s lidským životem, musí být náležitě financováno. A proto je třeba mít finanční zajištění. Ovšem mnozí ho bohužel postrádají.

Ukliďte si Vaši domácnost podle zásad feng šuej


Pokud u Vás doma panuje nepořádek, tak se zde pochopitelně necítíte moc dobře. Někdy to ani nemusí být na první pohled patrné, protože se jedná o skrytý nepořádek ve skříni. Každý majitel bytu však ví, co se skrývá ve všech těch přeplněných skříních. Když si uklidíte Vaši domácnost, uděláte si vlastně pořádek i ve svém životě. Okamžitě začne do Vašeho interiéru proudit pozitivní energie a Vám se začne dařit vše, na co sáhnete.

Pustit pozitivní energii do Vaší domácnosti dá hodně práce

Dala jste se do proměny Vašeho interiéru. Poradila Vám to jedna kamarádka, která moc ráda studuje tradiční čínské umění feng šuej. Musela jste uznat, že má nejspíš pravdu, když Vám sdělila, že Vaše domácnost je plná negativní energie. Taky jste si toho všimla. Nutně se potřebujete zbavit všech zbytečností, kterých jsou bohužel plné skříně. Zároveň však existují věci, které máte moc ráda a rozhodně si je chcete schovat na památku. Takové předměty je vhodné úhledně uspořádat. Střed každé místnosti se snažte nechat volný, aby mohla krásně proudit pozitivní energie, které není nikdy dost.

Category Nezařazené